Plandelen en buurtmaaltijd - BuurtNatuur030
Activiteit

Plandelen en buurtmaaltijd

donderdag 27 juni 2024 , 17:00 - 19:00 uur
Illustration

Samen straten schoon

Op donderdagmiddag 27 juni gaan we plandelen (wandelen + plastic ruimen) in wijk C in Utrecht. En daarna gezellig met elkaar eten. Zo bouwen we samen aan een mooie buurt. Deze keer is de Plandelman zelf erbij en zijn we onderdeel van de Utrechtse Plandeldagen (27-30 juni).

In onze kerk denken we dit half jaar na over vrede, maar we laten het niet graag bij denken en praten. En vrede vraagt soms ook om een schone lei. Daarom verklaren we de oorlog aan het zwerfvuil. Een oorlogsverklaring tegen rommel en gemakzucht. Maar toch vredig door zelf papier te prikken in onze eigen buurt. Welkom om mee te doen aan deze War on Waste!

Op donderdag 27 juni om 17u verzamelen bij de Jacobikerk, St. Jacobstraat 171 (ingang bij het standbeeld van Anton Geesink), als het kan met handschoenen. Afvalknijpers hebben wij in elk geval en handschoenen ook als het nodig is. Na afloop hartelijk welkom voor soep, salade en stokbrood. We hebben speciaal voor kinderen handzame graptors, dus leuk om met je kids te komen! Met Hemelvaart hebben we dit ook al gedaan, en het AD, RTV Utrecht en (daarmee) NOS besteedden er aandacht aan.

Meer info en opgave (vooral voor de maaltijd graag even opgeven), zie: war-on-waste of mail me!

Locatie
Jacobikerk, St Jacobstraat 171
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
iedereen die graag wil helpen de buurt weer schoon te maken!

Documenten